Jump to content
Cover for Konsten att få mentala superkrafter : Bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan)
Isbn: 978-91-4351-041-6
Publisher: Bokförlaget Forum
Category:
Psychology
Accessible since: November 2011

Also available as: Audiobook
E-book

Konsten att få mentala superkrafter : Bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan)

Den populäre tankeläsaren och programledaren Henrik Fexeus har med stor framgång lärt oss mer om interaktion – hur vi med medvetna och omedvetna signaler kommunicerar med och påverkar varandra. Den här gången riktar han blicken inåt. Konsten att få mentala superkrafter är en konkret, rolig och ögonöppnande handbok, med ett tydligt löfte: alla kan lära sig att trimma hjärnan och optimera sin outnyttjade mentala kapacitet och på så sätt få ett rikare liv.

Med Konsten att få mentala superkrafter lär du dig fatta bättre beslut, träna ditt minne, läsa snabbare, kontrollera stress och nervositet, hitta harmonin, glädjen, och kickstarta din kreativitet.

Henrik Fexeus kan som få andra leverera fascinerande fakta och färdigheter med humor och självdistans på ett sätt som aldrig blir långtråkigt.


Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone