Jump to content
Cover for En farofylld överfart
Isbn: 978-91-8791-744-8
Publisher: Sekwa förlag
Category:
Novels
Accessible since: November 2017
Narrator: Ida Engvoll
Length: 12 hours 54 minutes

Audiobook

En farofylld överfart

Året är 1939 och Europa står på tröskeln till ännu ett världskrig när Lily Shepard, en ganska vanlig ung kvinna, går ombord på en oceanångare med destination Australien. Lily har beslutat sig för att börja om i ett nytt land och att försöka glömma sitt förflutna. 
Resan ter sig helt magisk för den oerfarna Lily med musik, cocktails och kostymbaler. Hon får möjlighet att besöka platser hon aldrig kunnat drömma om, Neapel, Kairo, Ceylon, och lära känna medpassagerare från helt andra socialgrupper än där hon normalt rör sig. 
Men Lily inser ganska snart att hennes nyfunna vänner också är på flykt från sitt förflutna. Och när glamouren börjar blekna är allt upplagt för att något fruktansvärt ska hända. 

Rachel Rhys är pseudonym för en mycket framgångsrik författare som skriver psykologisk spänningslitteratur. En farofylld överfart är hennes debut under namnet Rachel Rhys. Romanen är inspirerad av en dagbok som Rachel hittade när hon hjälpte sin mamma att flytta. 

Glamour, spänning, intrig obehaget växer och slutar med en överraskande modern twist. THE SUNDAY TIMES 

Rhys lyckas bygga upp en så påtaglig känsla av att något kommer att hända att man bara vill sluka hela boken i en sittning. IRISH TIMES 

Spännande, förförisk och helt uppslukande. PAULA HAWKINS 

Glamorös, gripande, förförande och fylld med faror av alla slag (5/5) THE SUNDAY EXPRESS

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone