Jump to content
Cover for Skärgårdsdrömmar och familjehemligheter
Isbn: 978-87-2804-455-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: September 2021
Narrator: Monica Einarson
Length: 7 hours 27 minutes

Audiobook

Skärgårdsdrömmar och familjehemligheter

Efter att ha blivit uppsagd från sitt jobb och kämpat sig igenom en tråkig skilsmässa bestämmer Rebecca sig för att byta kurs i livet. Hon är i grund och botten ganska tacksam för skilsmässan, förutom att det känns tungt att bli ratad. De vuxna barnen är upptagna på var sitt håll hon är i desperat behov av att komma på fötter igen. Så vart ska hon ta vägen? Svaret blir, något oväntat, en fiskarstuga på blekingska Hasslö. Och med hjälp av avgångsvederlaget från jobbet så inleds hennes nya drömliv i skärgårdsidyllen.

När den första höststormen drar in över ön börjar Rebecca undra vad hon egentligen har gett sig in på. I det gamla brygghuset hittar hon något, som får henne att intressera sig för husets historia. I en gammal brudkista ligger en bunt tyska sedlar - och en brosch med en omisskännlig symbol. Hur hänger de samman med hennes lilla stuga? Tillsammans med vännen Malou ger Rebecca sig ut på jakt efter svar, och hon inser snart att grannarna på ön vet betydligt mer än de vill ge sken av. Vad är det för hemlighet hon plötsligt har snubblat över?

Sabine Schulz beskriver berättelsen som ett avstamp i den egna släkthistorien om en försvunnen farfar och de egna föräldrarnas erfarenheter. I boken blandar hon fakta med fantasi. Efter närmare fyrtio publicerade noveller debuterade hon år 2021 som romanförfattare med boken 'Skärgårdsdrömmar och familjehemligheter'.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone