Jump to content
Cover for Pyjamashjältarna - Bli en hjälte!
Isbn: 978-87-2680-919-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: November 2021
Narrator: Daniel Sjöberg
Length: 21 minutes

Audiobook

Pyjamashjältarna - Bli en hjälte!

Om dagen är Amanda, Jens och Oscar helt vanliga barn. Men när natten kommer tar de på sig sina magiska pyjamasar och blir Pyjamashjältarna! När deras fiende Romeo dyker upp måste de komma ihåg hur en hjälte ska vara så att de kan besegra honom. Men vad var det nu som var så viktigt?

Du kan också bli en hjälte, precis som Kattpojken, Ugglis och Gecko! Om det känns svårt kan du bara läsa 'Bli en hjälte'-listan i denna boken. Då blir det lätt som en plätt!

Pyjamashjältarna är från början en fransk bilderboksserie som blev populär över hela världen när den först sändes på TV år 2015. I den älskade Netflix- och Disneyserien följer vi Amanda, Oscar och Jens, vars magiska pyjamasar förvandlar dem till superhjältar om natten. Amanda blir till Ugglis, Oscar blir Kattpojken och Jens blir Gecko.

Pyjamasarna må ge dem superkrafter, men i slutändan är det vänskap och samarbete som är deras hemliga vapen. Serien ger barn styrkan att besegra sina nattliga rädslor och lär ut viktiga budskap om hur man blir en bättre person. Det finns inget som Pyjamashjältarna inte klarar av.

PJ Masks™ och tillhörande varumärken ägs av eOne/Hasbro och används under licens från Hasbro. © 2021 Hasbro

Följ med Kattpojken, Gecko och Ugglis på superhjälteäventyr! Hoppa in i Kattbilen, Geckomobilen eller Uggleglidaren och hindra Romeo, Måntjejen och de andra skurkarna från att ta över lekplatsen och staden. Med Pyjamashjältarnas hjälp kan vem som helst bli en hjälte - och rädda dagen hela natten lång!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone