Jump to content
Cover for Pyjamashjältarna - Kattpojken och den stora tårträddningen
Isbn: 978-87-2692-659-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: November 2021
Narrator: Daniel Sjöberg
Length: 6 minutes

Audiobook

Pyjamashjältarna - Kattpojken och den stora tårträddningen

Imorgon är det Jens födelsedag! Han har planerat ett ödlekalas med tårta och ballonger. Men plötsligt är tårtan borta. Det verkar som att någon har stulit den! Jens förvandlar sig till Gecko och tar med sig sina Pyjamashjälte-kompisar Ugglis och Kattpojken för att hitta tjuven. Kommer de lyckas rädda kalaset?

Pyjamashjältarna är från början en fransk bilderboksserie som blev populär över hela världen när den först sändes på TV år 2015. I den älskade Netflix- och Disneyserien följer vi Amanda, Oscar och Jens, vars magiska pyjamasar förvandlar dem till superhjältar om natten. Amanda blir till Ugglis, Oscar blir Kattpojken och Jens blir Gecko.

Pyjamasarna må ge dem superkrafter, men i slutändan är det vänskap och samarbete som är deras hemliga vapen. Serien ger barn styrkan att besegra sina nattliga rädslor och lär ut viktiga budskap om hur man blir en bättre person. Det finns inget som Pyjamashjältarna inte klarar av.

PJ Masks™ och tillhörande varumärken ägs av eOne/Hasbro och används under licens från Hasbro. © 2021 Hasbro

Följ med Kattpojken, Gecko och Ugglis på superhjälteäventyr! Hoppa in i Kattbilen, Geckomobilen eller Uggleglidaren och hindra Romeo, Måntjejen och de andra skurkarna från att ta över lekplatsen och staden. Med Pyjamashjältarnas hjälp kan vem som helst bli en hjälte - och rädda dagen hela natten lång!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone